Forsiden     Om GGIF    Bestyrelse     Generalforsamling     Hold    Tilmelding     Galleri     Kalender     Links     Sponsor


Velkommen til GGIF Gymnastik

VI MANGLER INSTRUKTØRER TIL FØLGENDE HOLD I NÆSTE SÆSON:
 
Grandprix holdene minigrandprix - pigerækken og juniorpiger
 
Motionskvinder - Motionsherrer - Seniorspring
 
 
HAR DU LYST TIL AT BLIVE INSTRUKTØR, SÅ KONTAKT GITTE KNUDSEN PÅ TELEFON 75 31 04 57

Gå til gymnastik i GGIF's Gymnastikafdeling og du vil med garanti få en træner med en autoriseret uddannelse fra gymnastikhøjskole, DGI eller lignende.

Det vil sige at alle vore instruktører har en grundig teoretisk og praktisk viden om anatomi og bevægelseslære

 

Nyheder:


18. marts 2008

Der er nu et galleri online med billeder fra lokalopvisningen.

9. marts 2008

TAK FOR SÆSONEN 07/08 - PÅ GENSYN NÆSTE SÆSON

Som noget nyt har bestyrelsen valgt at kåre årets instruktører 07/08. Valget faldt på lederne Katrine Østergaard og Mette Elbæk, som sammen har ledet holdet prinsesserne. Begge instruktører blev hædret med en gavecheck på 500 kr.  som tak for deres store indsats.
 
Årets hjælpeinstruktør blev Julie Grønlund, som har været hjælpeinstruktør hos Ellen Egsgaard på mini grandprix holdet de sidste 3 sæsoner. Julie blev hædret til lokalopvisningen med en gavecheck på 500 kr.

 

GGIF Gymnastik er nu blevet ambassadører for MidtVest Bredbånd. Det betyder at for hver kunde vi skaffer til MVB giver de et beløb til støtte af klubben. MVB leverer fibernet til Grindsted, hvor man kan få lynhurtig internetforbindelse, tv med mulighed for leje af film og billig telefoni. Gitte Egsgaard Knudsen på 75310457 eller gitte.egsgaard@privat.dk for nærmere information. Du kan også se priser, hastigheder osv. på www.mvb.dk

Opdateret 29. februar 2008 af webmaster